YILDIZKAYA, HEMŞİRELERİN GÜNÜN KUTLADI ÇİÇEK TAKDİM ETTİ
Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya 12 Mayıs Hemşireler Günü’nü kutladı. Belediye Başkanı YIldızkaya Polatlı devlet hastanesi ve can hastanesinde görev yapan Hemşireleri ziyaret ederek çiçek takdim etti. Yıldızkaya “ Hemşireler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum.”dedi.
Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yldızkaya ,12 Mayıs Hemşireler Günü dolayısı ile sağlık kuruluşlarını ziyaret ederek Hemşireler Günü’nü kutladı. Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya Polatlı devlet hastanesi ve can hastanesinde görev yapan Hemşireleri tek tek dolaşarak günlerini kutladı günün anısına çiçek takdim etti. Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya’ya MHP Polatlı İlçe Başkanı Uğur Güngör ve MHP Ankara Büyükşehir ve Polatlı belediye meclis üyesi Serpil Öztürk eşlik etti.
Hastane ziyaretinde mesai başındaki hemşireleri tebrik ederek günlerini kutlayan Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya hemşirelerle sohbet etti. Yıldızkaya “Ülkemizin her köşesinde insan hayatının kutsallığından ödün vermeksizin sonsuz sabır, özveri, gayret ve sevgi ile mesleğini icra etmeye çalışan, sağlık camiamızın kanatsız melekleri siz değerli hemşirelerimize şükranlarımı sunuyor, 12 Mayıs Hemşireler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum.”dedi.
Başkan Yıldızkaya hastane ziyaretlerinde , hastanede bulunan vatandaşlarla da sohbet ederek geçmiş olsun temennisinde bulundu.
MHP Polatlı Belediye meclis üyeleri ise Sağlık ocaklarında görev yapan hemşireleri ziyaret ederek çiçek verdiler.
HBR AYSUN YILMAZ BENLİ
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.