GÜNGÖR “HER ZAMAN ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ”
Tüm Özel Halk Otobüsleri Kooperatifleri Birliği Başkan Vekili ve Polatlı Halk Otobüsleri Karayolu Yolcu Taşıma Kooperatifi Başkanı Erdal Çınar yönetimi ile birlikte Polatlı da Milliyetçi Hareket Partisi ilçe başkanlığını ziyaret ederek Ankara Büyükşehir belediye meclisinde alınan mazot desteği kararına ilişkin teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. Çınar, MHP İlçe Başkanı Uğur Güngör ve yönetimi ile bir araya geldi.
Ankara merkez , Polatlı ve diğer ilçelerde dahil özel halk otobüsleri kontak kapatma karar almıştı. Vatandaşın mağdur olmaması için kararı geri çeken otobüsçülere Ankara Büyükşehir belediye meclisin de tüm partilerin imzası ile destek geldi. Ankara –Polatlı arası toplu taşıma hizmeti veren Polatlı Halk Otobüsleri Karayolu Yolcu Taşıma Kooperatifi Başkanı Erdal Çınar yönetimi ile birlikte Ak Parti ve CHP’nin ardından dünde MHP ilçe başkanlığını ziyaret ederek Ankara Büyükşehir Belediye meclis üyeleri ve ilçe başkanı Uğur Güngör’e teşekkür etti. Çınar ziyarette verilen desteğin otobüsçü esnafını rahatlatacağını söyledi.
ESNAFIMIZ RAHAT BİR NEFES ALACAK
Polatlı Halk Otobüsleri Karayolu Yolcu Taşıma Kooperatifi Başkanı Erdal Çınar “ kontak kapatma eylemimiz olmuştu Esnafımız mazot desteği alamamıştı ve zor durumdaydı. Cuma günü Ankara Büyükşehir meclisinde partilerimizin grupları ortak bir kararla esnafın çalışma sistemini kolaylaştıracak şekilde esnafımızın yararına bir karar verdiler. Bizlerde patilerimize meclis üyelerimize teşekkür ziyaretine çıktık. Ziyaretler kapsamında MHP ilçe Başkanımız Uğur Güngör’ü ziyaret ettik
MAZOT DESTEĞİ MHP VE AK PARTİ’NİN DESTEĞİ İLE 500 TL’YE YÜKSELDİ
Başkanlık yazısında günlük 350 TL günlük destek çalışması yapıldı. Başkanlık yazısı ile meclise sunuldu. Ak Parti Grup Başkanı Murat Köse ve MHP Grup Başkan vekili Murat Ilıkan 150 TL biz artırıyoruz esnafımız rahat etsin diye imza attılar Mecliste 500 TL olarak oy çokluğu ile kabul edildi. Her seferinde dillen diyoruz bu yükün altında kalıyoruz ulaşım olmazsa olmaz dedik . Esnafımız düzgün bir hizmet versin istedik. Bizleri kırmadılar. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Mansur Yavaş, meclisimize, grup başkanlarına, Büyükşehir meclis üyelerimize ve ilçe başkanlarımıza teşekkür ediyoruz. Ulaşım adına güzel bir karara imza attılar “dedi.
GÜNGÖR “DÜN OLDUĞU GİBİ BUGÜNDE ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ”
Milliyetçi Hareket Partisi Polatlı İlçe Başkanı Uğur Güngör ise ziyaretten dolayı teşekkür ederek “ maalesef pandemi günlerinde yaşadıkları zorlukları yakınen biliyoruz. Ülkemizde yaşanan ekonomik sıkıntılardan dolayı özellikle şoför esnafı oldukça zor bir dönemden geçti. Şoför esnafımız bugüne kadar tüm samimiyetleri özverileri ile Polatlı halkına hizmet ettiler. Ankara Büyükşehir Belediye meclisinde şoför esnafımıza verilen 500 TL tutarındaki günlük mazot desteğinden dolayı MHP grup başkan vekilimiz Murat Ilıkan bey ve meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. Polatlı halkı mağdur olmamıştır. Esnaf arkadaşlarımızda bu zor günleri atlatacaktır. MHP olarak dün olduğu gibi bugünden sonrada esnaflarımızın ve şoförlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.
HBR AYSUN YILMAZ BENLİ
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.